SaTS aanwezig op CUE 2016

Van 18 tot 20 januari wordt in Ahoy Rotterdam de Nederlandse theatervakbeurs CUE 2016 weer georganiseerd. Ook bij deze editie zal SaTS b.v. aanwezig zijn. Voor SaTS is het één van de belangrijkste ontmoetingsmomenten met haar potentiële klanten.

Aan de SaTS tafel werden in de afgelopen beursedities vele inhoudelijke discussies gevoerd en niet zelden blijkt dat voor de theatertechnische branche er nog steeds volop verbetermogelijkheden zijn. Dit levert voor ons inspiratie op voor de verdere ontwikkelingen voor advies- en opleidingsactiviteiten. Wij zijn er, noteert u deze dagen alvast uw agenda.

Over CUE
De tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie, biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

De oprichting van de Stichting Vakbeurs Theatertechniek in 1987 was een initiatief van een aantal toeleveranciers uit de theaterbranche met als doel een professionele non-profit beurs op te zetten voor en door technici. Dit uitgangspunt stond ook tijdens CUE2014 centraal.

Kunstbegrotingen liggen in Nederland onder vuur. Gezelschappen, orkesten en musea moeten sterk bezuinigen, productiehuizen worden opgeheven en schouwburgen worden fors gekort. Creativiteit is vereist om fier overeind te blijven, ook op het gebied van voorzieningen. Nederland staat internationaal gezien bekend om haar hoogstaande theatertechniek. CUE2014 was het trefpunt voor de branche om kennis en ervaringen te delen zodat de aanwezige expertise op hoog niveau kan blijven.

Tijdens CUE2014 was Hal 1 van Ahoy drie dagen lang het professionele podium voor 125 bedrijven die hun producten en diensten presenteerden op het gebied van events, installaties en entertainment. Degelijke, bewezen technologie en vernieuwende multimediale toepassingen gingen hierbij hand in hand. Gedurende de drie beursdagen bezochten 5.515 bezoekers CUE om op de hoogte te blijven van technische ontwikkelingen, voor relatiebeheer of om zich te oriënteren op nieuwe contacten en investeringen.