X

BEDRIJFSOPLEIDINGEN

Samenwerkende Theaterspecialisten voorziet met de Bedrijfsopleiding in een behoefte van organisaties binnen de podiumkunsten om (wettelijk verplichte) cursussen, trainingen en instructies volledig in eigen beheer te kunnen organiseren. Onafhankelijk van externe aanbieders van onderwijs kunnen de eigen medewerkers als maatwerktraject binnen het bedrijf zelf opgeleid worden. Zo kan behoorlijk op kosten bespaard worden, en wordt het plannen van een training of instructie eenvoudig realiseerbaar.

Ook is het eenvoudig mogelijk om bedrijfsvoorschriften of eigen werkmethoden (bedrijfsprotocollen) in de cursus te integreren. Bijvoorbeeld hoe de ziekmeldprocedure verloopt, of de wijze van verlof aanvragen. Nieuwe medewerkers krijgen op deze wijze in één keer een volledige bedrijfsinstructie.

Voor wie?

Schouwburgen, theaters, culturele centra, productiebedrijven, studio’s, dienstverleners en toeleveranciers.

Beknopt overzicht van de mogelijkheden

  • VCE
  • VPHH en VPET
  • Instructie risicowerkzaamheden
  • Tilinstructie
  • Hoogwerkerinstructie
  • Bedrijfsvoorschriften en -protocollen
  • BHV-instructies

Resultaat

Als organisatie onafhankelijk van externe partijen het personeel kunnen opleiden en instrueren. Opleidingsmateriaal zoals lesmappen en onderwijsleermiddelen zelf in huis hebben en beheren.

Praktische info

Maatwerkpakket dat geheel op de wensen van de organisatie wordt afgestemd. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden. Zie direct hoeveel u als organisatie kunt besparen op opleidingskosten. Eventueel kan SaTS zorg dragen voor (automatische) updates van het lespakket. Ook kunnen wij de lesinstructie voor (een deel) van de opleiding voor u verzorgen, indien deze deskundigheid binnen de eigen organisatie ontbreekt.