X

TILLEN EN TIPPEN

Een praktische training voor iedereen die dagelijks te maken heeft met tilwerkzaamheden. Leer op een verantwoorde en gezonde manier tillen en tippen. Deze training wordt gegeven op basis van de laatste inzichten over het menselijk bewegingsapparaat, en is speciaal ontwikkeld voor de evenementenbranche, met veel praktische tips voor specifieke tilwerkzaamheden op en rond het podium.

Voor wie?

Voor iedereen die tijdens podiumwerkzaamheden te maken heeft met tillen, tippen, duwen en sjorren. Ook speciaal voor iedereen die al eerder een tilinstructie volgde, maar nog leerde om met gebogen knieën en rechte rug te tillen. Inmiddels is gebleken dat deze wijze van tillen uw gezondheid kan schaden.

Leerdoelen

Tillen en tippen door gebruik te maken van de grote spiergroepen, waarbij de belasting van kleine spiergroepen en pezen zo veel mogelijk vermeden wordt.

Resultaat

Weten welke spiergroepen als beste ingezet kunnen worden voor tillen en tippen. Inzicht in de wijze waarop tilwerkzaamheden het bewegings­apparaat negatief kunnen beïnvloeden. Decorvakken en andere slecht hanteerbare materialen op een gezonde manier verplaatsen. Zware kisten kunnen tippen zonder spieren over te belasten.

Praktische info

Deze training wordt bij voorkeur op de eigen bedrijfslocatie gegeven. De instructies worden dan speciaal op de daar aanwezige bedrijfs­omstandigheden afgestemd.

Certificering

Iedere (geslaagde) deelnemer aan deze training Tillen en Tippen ontvangt een bewijs van deelname.

Kosten

Prijs individuele cursist: € 159,00 (ex. BTW).
Deze cursus kan individueel worden gevolgd, of als in-company training.

duur

Deze training beslaat 1 dagdeel.

Inschrijven, data en locatie

Gegevens cursist

Training

Cursusdatum:

Naam

Adres

Postcode en woonplaats

Telefoon

Email

Geboortedatum

Geboorteplaats

Gegevens facturatie

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode en woonplaats

Telefoon

Email

BTW