X

Over Samenwerkende Theaterspecialisten

Samenwerkende Theaterspecialisten (SaTS) is een bedrijf dat zich graag wil blijven ontwikkelen. Wij zijn eerlijk en oprecht, en trots op onze onafhankelijkheid. We staan met beide benen op de grond. Ons kernteam heeft – alles bij elkaar – ruim 90 jaar ervaring in het theaterbedrijf. Aandacht en zorg voor onze klanten staan bij ons voorop. Dat lijkt een open deur, maar wij bewijzen het graag.

Aan het begin van deze eeuw zijn we begonnen als een netwerk van kleine bedrijven. Een koepel. We verbonden onze bedrijven door een gezamenlijke naam uit te dragen. Met de intentie om vast met elkaar samen te werken bij projecten waar een brede combinatie van kennis en kunde vereist werd. Door het succes van de formule bleek het na enige jaren nodig te zijn om de bedrijfsvorm aan te passen. Er was behoefte aan een centrale organisatie met daadkracht. En zo ontstond het huidige vennootschap met een kernteam die verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering. Daaromheen bestaat nog steeds het netwerk van specialisten en experts.

Het kernteam van SaTS wordt gevormd door drie ervaren directeuren die elk een gelijk aandeel in het bedrijf delen. Frank Smit kent u van zijn bedrijf Thealektro. Hij heeft zich gespecialiseerd in elektrotechnische toepassingen voor theaterbedrijven. Zijn naam kent u ook van de periode dat hij bedrijfsleider was bij Aukes Theatertechniek. Fred Traxel verdiende zijn sporen bij Uticon en richtte daarna zijn eigen bedrijf Dynatherm op. Hij weet alles van gebouwenbeheer en werktuigbouwkundige installaties. Als ervaren procesmanager wordt Fred bij grote projecten van SaTS vaak ingezet als projectleider. Rudy de Koning is een expert op het gebied van arbo en veiligheid in het theater. Maar we kennen hem ook als een ervaren adviseur podiumtechniek met specialistische kennis van hijs- en hefinstallaties. In de branche kent men hem ook als voormalig hoofd technische dienst van het Zaantheater en Studieleider van de Opleiding Theatertechniek (OTT) van de Theaterschool Amsterdam.

SaTS is een dynamische groep van mensen die adviseren, analyseren, onderzoeken, bedenken, ontwerpen, tekenen, ontwikkelen en realiseren. Wij stellen al onze gecombineerde kennis en vaardigheden ter beschikking voor uw project. Kies de competenties die voor u van belang zijn. Via ons eigen netwerk van theaterspecialisten bieden wij diensten aan binnen de volgende deelgebieden:

– podiumtechniek
– veiligheidsmanagement
– calamiteitenbeheer
– gebouwenbeheer
– elektrotechniek
– keuringen en inspecties
– cursussen en trainingen
– onderwijs
– onderzoek
– publicaties en lezingen

We staan voor onafhankelijkheid, eerlijkheid en openheid. Al onze medewerkers hebben een warm kloppend hart voor theater. Passie en bevlogenheid horen daar vanzelfsprekend bij.