SaTS en Quadrance: Nu ook professionele onderhoudsplannen!

Quadrance en SaTS eerste onderhoudsspecialisten op theatergebied!

Het opstellen van een onderhoudsplan voor een theater een uitdaging? Zeker! Maar zeker niet onmogelijk! 
Dat is duidelijk geworden in de samenwerking tussen Samenwerkende Theaterspecialisten (SaTS) en Quadrance uit Deventer. Waar SaTS alle specifieke kennis heeft van theatertechniek, heeft Quadrance dit op het gebied van vastgoed. De samenwerking is nu zelfs uitgegroeid tot een partnerschap.
Waarom is het opstellen van een onderhoudsplan nodig voor een theater, bioscoop of podium?
De panden worden gebruikt door grote groepen mensen tegelijkertijd. Voor de veiligheid van de gebruikers en bezoekers, maar ook om te kunnen voldoen aan de wet- en regelgeving is een goed onderhoudsplan noodzakelijk.

Ook in scholen, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen zijn veel vergaderfaciliteiten met uitgebreide multimedia aanwezig.  Het onderhoud hiervoor vergt veel specialistische kennis waardoor deze unieke partnerschap is aangegaan. Door het onderhoudsplan in de online applicatie Qur+ te zetten kunnen aanpassingen in het gebouw gemakkelijk door gevoerd worden.

Informatie over Quadrance vindt u op www.quadrance.nl

Uitgebreide informatie over het online pakket Qur+ speciaal voor theaters kunt u opvragen bij Samenwerkende Theaterspecialisten via het contactformulier.